Complaint Report

Please explain why this publication should not be displayed on our website.
Ok, message sent.
Message not sent.

Beheer aanvragen?

Verstrek de nodige informatie aan ons om het eigendom te bevestigen en uw locatie te valideren.
Restende tekens: 100
Ok, message sent.
Message not sent.

Categorieën

Regio's

0

Room Mate Bruno

132 Views Claim Melden

Follow Us

Contact

DDinsdag
24 uur geopend
WWoensdag
24 uur geopend
DDonderdag
24 uur geopend
VVrijdag
24 uur geopend
ZZaterdag
24 uur geopend
ZZondag
24 uur geopend

Room Mate Bruno is een boetiekhotel in de wijk Feijenoord, gevestigd in een voormalig pakhuis voor thee van de Verenigde Oost-Indische Compagnie in Rotterdam. Dit gebouw met 4 verdiepingen biedt uitzicht op de Maas en bevindt zich op een korte wandeling van de Markthal en op slechts 2,5 km van Ahoy.

Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een flatscreen-tv. De eigen badkamer is uitgerust met een bad of een douche, gratis toiletartikelen en een haardroger. De units bij Room Mate Bruno zijn voorzien van airconditioning en een bureau.

De accommodatie verzorgt dagelijks een ontbijtbuffet. De medewerkers bij de 24-uursreceptie spreken Spaans en Engels en helpen je graag met praktische informatie over de omgeving.

Metro- en tramstation Wilhelminaplein ligt op 2 minuten wandelen van het hotel, vanwaar je in 7 minuten naar het stadscentrum kunt reizen. Gasten kunnen ook een watertaxi naar het centrum nemen. Centraal station Rotterdam ligt op 10 minuten rijden en biedt rechtstreekse verbindingen naar Den Haag in 20 minuten en naar de Luchthaven Schiphol in 50 minuten. Rotterdam Ahoy bevindt zich op slechts 3,5 km afstand.

Je wandelt in 18 minuten naar de Oude Haven en Kubuswoningen van de architect Piet Blom. De accommodatie ligt op ongeveer 6 km van Familiepark Plaswijckpark. De dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague, op 7 km van Room Mate Bruno.Informatie

GPS
52 Wilhelminakade, Feijenoord, 3072 AR Rotterdam, Netherlands

Beoordelingen en opmerkingen

0

Nog niet beoordeeld.


Jouw indruk en/of mening achterlaten?
Wees de eerste om andere mensen gerichte feedback te geven over deze locatie.