Complaint Report

Please explain why this publication should not be displayed on our website.
Ok, message sent.
Message not sent.

Claim Validation

Please provide us info to confirm the ownership and validate your claim.
Characters missing: 50
Ok, message sent.
Message not sent.

Categories

Regions

0

Hostel ROOM Rotterdam

60 Views Claim Report

Follow Us

Contact

MMonday
Open 24 Hours
TTuesday
Open 24 Hours
TThursday
Open 24 Hours
FFriday
Open 24 Hours
SSaturday
Open 24 Hours
SSunday
Open 24 Hours

Hostel ROOM Rotterdam biedt kamers met gratis WiFi in het stadscentrum, op 15 minuten te voet van het centraal station en slechts 450 meter van de Erasmusbrug. De accommodatie heeft een gedeelde woonruimte waar je een bar vindt met diverse producten voor een continentaal ontbijt, lunch, hapjes & drankjes, een tv, Netflix en bordspellen.
Alle kamers van het monumentale gebouw bieden toegang tot gedeelde badkamerfaciliteiten. Je kunt overal gratis gebruikmaken van WiFi. Je kunt ook gebruikmaken van de gemeenschappelijke keuken om maaltijden te bereiden.

Op minder dan 10 minuten wandelafstand van Hostel ROOM Rotterdam liggen verschillende restaurants. Het hostel heeft ook een terras en een bar met elke dag een happy hour.

Het winkelcentrum Alexandrium ligt op 15 minuten rijden van Hostel ROOM Rotterdam. De afstand naar het centraal station bedraagt 2 km en het is slechts 5 minuten te voet naar de waterbushalte Erasmusbrug. Het Havenmuseum ligt 950 meter verderop. De accommodatie biedt fietsverhuur en een excursiebalie.

Het hostel biedt ook diverse kortingsbonnen voor toeristische bezienswaardigheden en organiseert een gratis stadswandeling met gids.Browse The Map

GPS
Van Vollenhovenstraat 62, Centrum, 3016 BK Rotterdam, Netherlands

Reviews And Comments

0

Not rated yet.


Why don't you register your impressions?
Be the first to allow other people acquire targeted feedback about this listing.