Complaint Report

Please explain why this publication should not be displayed on our website.
Ok, message sent.
Message not sent.

Beheer aanvragen?

Verstrek de nodige informatie aan ons om het eigendom te bevestigen en uw locatie te valideren.
Restende tekens: 100
Ok, message sent.
Message not sent.

Categorieën

Regio's

0

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

139 Views Claim Melden

Follow Us

Contact

DDinsdag
24 uur geopend
WWoensdag
24 uur geopend
DDonderdag
24 uur geopend
VVrijdag
24 uur geopend
ZZaterdag
24 uur geopend
ZZondag
24 uur geopend

Het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is gunstig gelegen op 700 meter loopafstand van de luchthaven van Rotterdam. Het hotel biedt doordeweeks een gratis pendeldienst van/naar de luchthaven, gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi. Met de bus reist u in 20 minuten naar het centrum van Rotterdam.

Dit 4-sterrenhotel beschikt over moderne accommodaties met een werkruimte, airconditioning, een flatscreen-tv, een minibar en koffie- en theefaciliteiten. De luxe kamers en suites hebben meer ruimte en comfort, waaronder een balkon met uitzicht op de groene omgeving.

Het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is voorzien van 9 flexibele vergaderzalen. Bij de businesslounge Clubizz kunt u onder het genot van een speciaal kopje koffie of thee werken en vergaderen. Beschikbare diensten zijn onder andere Aircharge, een persoonlijke app, een auto- en multikabelservice.

De receptie is 24 uur per dag geopend. Het restaurant verzorgt ontbijt, lunch en diner. U kunt genieten van een drankje aan de bar. Bij mooi weer is het terras aan het water geopend.

Het hotel bevindt zich in de buurt van belangrijke snelwegen, waardoor u eenvoudig naar Delft (10 km), Den Haag (20 km) en Amsterdam (60 km) reist. U kunt wandelen en fietsen door het natuurgebied Park Zestienhoven.Informatie

GPS
Vliegveldweg 59 - 61, Overschie, 3043 NT Rotterdam, Netherlands

Beoordelingen en opmerkingen

0

Nog niet beoordeeld.


Jouw indruk en/of mening achterlaten?
Wees de eerste om andere mensen gerichte feedback te geven over deze locatie.