Complaint Report

Please explain why this publication should not be displayed on our website.
Ok, message sent.
Message not sent.

Claim Validation

Please provide us info to confirm the ownership and validate your claim.
Characters missing: 50
Ok, message sent.
Message not sent.

Categories

Regions

0

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

56 Views Claim Report

Follow Us

Contact

MMonday
Open 24 Hours
TTuesday
Open 24 Hours
TThursday
Open 24 Hours
FFriday
Open 24 Hours
SSaturday
Open 24 Hours
SSunday
Open 24 Hours

Het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is gunstig gelegen op 700 meter loopafstand van de luchthaven van Rotterdam. Het hotel biedt doordeweeks een gratis pendeldienst van/naar de luchthaven, gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi. Met de bus reist u in 20 minuten naar het centrum van Rotterdam.

Dit 4-sterrenhotel beschikt over moderne accommodaties met een werkruimte, airconditioning, een flatscreen-tv, een minibar en koffie- en theefaciliteiten. De luxe kamers en suites hebben meer ruimte en comfort, waaronder een balkon met uitzicht op de groene omgeving.

Het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is voorzien van 9 flexibele vergaderzalen. Bij de businesslounge Clubizz kunt u onder het genot van een speciaal kopje koffie of thee werken en vergaderen. Beschikbare diensten zijn onder andere Aircharge, een persoonlijke app, een auto- en multikabelservice.

De receptie is 24 uur per dag geopend. Het restaurant verzorgt ontbijt, lunch en diner. U kunt genieten van een drankje aan de bar. Bij mooi weer is het terras aan het water geopend.

Het hotel bevindt zich in de buurt van belangrijke snelwegen, waardoor u eenvoudig naar Delft (10 km), Den Haag (20 km) en Amsterdam (60 km) reist. U kunt wandelen en fietsen door het natuurgebied Park Zestienhoven.Browse The Map

GPS
Vliegveldweg 59 - 61, Overschie, 3043 NT Rotterdam, Netherlands

Reviews And Comments

0

Not rated yet.


Why don't you register your impressions?
Be the first to allow other people acquire targeted feedback about this listing.